vineri, 2 iulie 2010

Frecventa compasiunii - Jasmuheen


De fiecare data cand Jasmuheen vine in Romania se “intampla” ceva magic oamenilor care o intalnesc. Are o caldura interioara extraordinara si radiaza atat de multa iubire si armonie incat e imposibil sa nu te transformi intr-o “versiune” mai buna a ta insuti. E un privilegiu sa o privesti, sa o asculti si sa beneficiezi de intelepciunea aceastei femei ce a depasit de mult limitarile planului fizic, hranindu-se cu energie, comunicand cu entitati inaltate, lucrand pentru o noua constiinta pe pamant.

“Coruptia” interioara
Suntem divizati in atat de multe “sub-personalitati”…. ganduri, emotii, vise, dorinte, amintiri, sperante. Toate acestea creaza un amalgam incredibil de puternic in “mintea” celulelor noastre. Un bagaj pe care il mostenim de la generatii trecute, caruia ii adaugam si noi propria greutate si pe care il predam catre urmasi, aproape fara nicio modificare.

Toate aceste parti, fiecare cu vibratia ei, ne creaza o personalitate dizarmonioasa. Constient sau inconstient ne sabotam adevaratul Sine, uniunea tuturor acestor mici parti. Ne e “foame” de mai mult pentru a umple golurile emotionale – si exista o singura solutie la “foamea” noastra. Intensificarea iubirii din noi. 

Trecem prin vremuri de mari transformari. “Coruptia”, haosul nostru interior cauzeaza atat de multe dezechilibre celorlalti, naturii, planetei in ansamblu. Suntem bombardati cu frica din toate partile si doar conectarea la sursa iubirii si intelepciunii ne poate oferi hrana dupa care tanjim.

 Si fiecare e mai departe sau mai aproape de propriul suflet, de acea parte din noi care viseaza si manifesta perfectiunea noastra originara. Avem nevoie doar sa-l ascultam, sa ne acordam la “frecventa compasiunii” – cel mai nobil sentiment – si sa daruim.

articol scris de Marius Stan si preluat de pe Empower.ro
http://www.ganoterapia.ro/jasmuheen.html

" Cand lumina din noi creste, iubirea devine mai puternica." — Jasmuheen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu