marți, 17 aprilie 2012

Billu - o comedie de succes cu Shahrukh Khan

Comedia cu bărbierul Billu îl are în centru pe acest om simplu, care trăieşte alături de soţie şi de copii, într-o comunitate oarecare. Când în localitate se mută o celebritate, toată lumea parcă o ia razna şi îşi schimbă radical comportamentul. Până şi viaţa comunităţii, obiceiurile şi relaţiile dintre oameni se mofiică. Impactul pe care vedeta pare să îl aibă asupra tuturor îl ocoleşte pe bărbierul Billu, care îţi vede mai departe de treabă. Dar poate un singur om care rămâne normal să îi influenteze pe ceilalţi sau numai vedetele pot face asta?


Filmul este excelent, oricum fiecare film în care apare Shakrukh Khan este un film de succes. Legătura dintre oameni care se regăseşte în fim este foarte rar întâlnită, o prietenie adevărată şi de lungă durată, e cam greu de găsit în ziua de azi...Pelicula îţi va stârni şi câteva zâmbete, împreună cu reflectarea lumii rurale din India în toată coloratura ei. 

Mulţumesc Shahrukh Khan pentru talentul tau ce inspira necontenit! Billu rămâne un film care înveseleşte şi atinge inimile...



Sunt recunoscătoare pentru cei ce traduc filmele hindi în română. Mă bucur că astfel avem acces la mesajele filmelor indiene ce emană o umanitate extraordinară. Mulţumesc încă o dată echipei de traducători!

Vizionare placută! 

cu drag, 
Daniela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu